Menü
kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat:
(20) 22-39-384
Kiemelten megbízható vállalkozás 2021
Ajánlott cég - HVG & Céginformáció.hu
Gerard

Kivitelezési akció

Teljes tetőcsere esetén ajándék kémény felújítás!

Ne várjon! Váltson GERARD tetőre most!

Bízza ránk háza komplett tetőcseréjét és mi ajándékként elvégezzük a kémény felújítást is!

A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hogy miért érdemes GERARD tetőre váltani?

Pillekönnyű és földrengésálló

Egy GERARD tető alár 7-szer könnyebb, mint egy nehéz (beton kerámia) cseréptető. Földrengések során a pillekönnyű GERARD tető kapcsolódási és rögzítési rendszere megnöveli a tető szilárdságát, és csökkenti az épület, illetve a tető megrongálódásának esélyét.

Szél- és viharálló

A GERARD tető minden egyes eleme szorosan egymásba kapcsolódik, és 8 ponton, orrirányból, megmozdíthatatlanul rögzítésre kerül. Ez az egyedülálló rögzítési mód megakadályozza a beázást a rögzítőelemek körül, és garantálja, hogy a GERARD tető elemei még orkán erejű szelek esetén sem mozdulnak ki a helyükről.

A jégverést is bírja

Jégverés esetén még a 3cm átmérőjű darabok sem képesek sérülést okozni a GERARD tetőkben. Nagyobb, pl. 9cm  átmérőjű darabok már okozhatnak kisebb horpadásokat, de nem képesek átütni az acéllemezt.

Nem gond a hó sem

A GERARD tető kiválóan viseli a tekintélyes méretű hóterhet is. A kő érdes felülete megtartja a havat a tetőn, amíg a hó természetes és biztonságos (csúszásmentes) módon, lassan le nem olvad róla.

Tűzálló

A GERARD tetőcsalád világszerte teljesítette a legszigorúbb tűzállósági követelményeket a vizsgálatok során. Tűz esetén, az éghetetlen acéllemez és a felületi bevonatok megakadályozzák a lángok szétterjedését. A GERARD tetők pillekönnyű súlya pedig számottevően csökkenti a tetők beomlásának veszélyét.

Válassza ki az ön házához illő GERARD tetőt!