Menü
kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat:
(20) 22-39-384
Kiemelten megbízható vállalkozás 2021
Ajánlott cég - HVG & Céginformáció.hu
Gerard

Gerard tetőrendszer

MITŐL OLYAN JÓ A GERARD TETŐ?

Új Zélandi fejlesztésű termék (1957 óta)

1957-ben alapítónk Lou Fisher megalkotta a legelső kőzúzalékkal bevont préselt acél tetőelemet, amelyet a következő 60 évben szinte a tökélyre fejlesztettük. A több évtizedes innováció és az Új-Zélandtól Észak-Amerikáig történő szélsőséges tesztelés után bátran állíthatjuk, hogy a GERARD minden lakókörnyezetben megállja a helyét.

Viharálló és extrém időjárás álló

Otthontulajdonosként megnyugtató a tudat, hogy a GERARD tetőrendszert úgy tervezték meg, hogy a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenáll. 2011-ben Ausztráliában a GERARD préselt acél tetőfedő rendszer bizonyítottan ellenállt a több mint 200 km/órás hurrikánnak is. Más típusú tetőrendszereknél erősen szeles vidéken speciális rögzítésre vagy anyagokra van szükség.

Erős és pihekönnyű tetőink már jól bizonyítottak sok földrengésnél Új-Zélandon, a GERARD tetők otthonában is.

Esztétikus: prémium cserép megjelenésű

A tető nagyban meghatározza a ház összképét. Az évtizedek múlva is esztétikus megjelenésű, természetes kőzúzalékkal bevont GERARD tető hosszú távon kölcsönöz vonzó külsőt a háznak. A szép tető pedig a ház piaci árát is magasan tartja.

A GERARD többrétegű bevonata, az UV védelmet adó technológia és a speciális pigmentek kiváló ellenálló képességet adnak a természetes kifakulással, elszíneződéssel szemben, otthona így hosszabb ideig szép marad.

Tartós: nem korrodálódik

A GERARD préselt acél tetőfedő termék a csúcsminőségű acél erejével és ellenállóságával kezdődik, amely mindkét oldalán alumínium és cink védőréteget kap. A szívós ötvözet a horganyzásban is felhasznált cink által adott védelmet ötvözi az alumínium nyújtotta természetes védőréteggel.

Az alumínium-cink védelem nagyszerű korrózióállóságot ad, ami a GERARD tetőnek kétszer akkora élettartamot biztosít, mint a horganyzott acéltetőké:

Ezért bátran vállal a GERARD tetőire 50 éves időjárásállósági garanciát.

 

Csendes: nincs hangos esőzaj

A GERARD tetőcsalád felületén levő kőzúzalék, valamint az elemek szoros egymsba illeszkedése minimalizálja az eső okozta zajt, vagyis a tetőn nem kopog az eső.

Tűzálló és jégálló

A GERARD tetők világszerte kiállták a legszigorúbb tűzállósági vizsgálatokat is. Tűz esetén az éghetetlen acél alaplemez és a felületi bevonat megakadályozza a láng szétterjedését. A Gerard tetők pillekönnyű természetüknél fogva számottevően csökkentik a tetők beomlásának veszélyét.

Jégverés esetén a GERARD tetőn még a 3cm-es jégdarabok sem képesek sérülést okozni. A nagyméretű, pl. 9cm-es jégdarabok már okozhatnak kisebb horpadásokat a tetőn, de továbbra sem károsítják a felületi bevonatot, vagy az acéllemezt.

Pehelykönnyű tetőrendszer

A kerámia- és betoncserepek egységnyi felületen akár 7-szer nehezebbek is lehetnek, mint az egységnyi felületű, pillekönnyű GERARD tető. Ezért tekintélyes pénzösszeg takarítható meg az ácsszerkezet költségeiből is.

TEKINTSE MEG TERMÉKEINKET!

Cserepeslemezek

Kiegészítők
 

SZíNVÁLASZTÉK

A ház külseje nagy súllyal esik latba, ami a ház által keltett összbenyomást illeti. Gyakran az építkezés végéig figyelmen kívül marad, pedig a külső színséma a háznak éles körvonalat, tartást és mélységet adhat. A lehetséges színek megtekintésekor látni fogja, hogy a GERARD tetők nagyszerű színválasztékot kínálnak, amivel finoman hangsúlyozhatja vagy drámaian kiemelheti a tetőt.