Menü
kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat:
(20) 22-39-384
Kiemelten megbízható vállalkozás 2021
Ajánlott cég - HVG & Céginformáció.hu
Gerard

Referenciák és vélemények

Vélemények a GERARD-ról

"A felszerelés nem csak gyors, de nagyon precíz is volt."

Rendkívül elégedett vagyok a GERARD tetőmmel! A kivitelezés nem csak gyors, de precíz is volt! Sajnos nem volt hozzánk túl kegyes az időjárás a tető felújításakor, szinte egész végig szakadt az eső. De még akkor sem tapasztaltunk semmilyen szivárgást. Azóta már "túléltünk" néhány erősebb vihart, de nagy megkönnyebbülés, hogy nem kell aggódnom amiatt, hogy a szél letép néhány cserepet. Jégeső is volt, de az sem fogott ki a GERARD tetőn. Egyszóval nem kell aggódni, ha GERARD tető van a házon.

Szilágyi Ferenc háztulajdonos, Érd


"Számos lehetőséget megnéztünk, de a mi tetőnk esetében a kis súly kulcsfontosságú volt."

A mi házunk 50-60 éves, és statikailag nem bírja el a nehéz tetőcserepeket. De a GERARD tetőcsaláddal nem kellett hozzányúlni a régi tetőszerkezethez, azonnal fel tudták szerelni az új tetőt a régire. Ezzel rengeteg pénzt spóroltunk. Az sem utolsó szempont, hogy az új tetőnk rendkívül esztétikus is lett.

Lőrincz Tamás háztulajdonos, Budapest


"Több hónap keresgélést követően az interneten sok cég le informálása után választottam a legjobb referenciák miatt a Gerard tetőfedők csapatát."

 Nyugot szívvel ajánlom őket mindenkinek. A munkájuk jól szervezett, pontos, precíz, összehangolt csapatmunka. Maximálisan elégedettek vagyunk velük.

Kovácsné Horváth Eszter háztulajdonos, Székesfehérvár


A síkpala tető felújítása GERARD rendszerrel a legnagyobb megelégedésemre határidőre megtörtént.
Pozitív benyomást keltett:

  • az írásos szerződéssel történt előkészítés
  • a versenyképes ár
  • az anyagok biztosításában való közreműködés
  • a jól összeszokott tempós, minőségi csapatmunka
  • a technológiai előírások pontos betartása
  • a profi szerszámok hozzáértő használata
  • a megrendelői igények figyelembe vétele
  • a munkaterület és környezet tisztán tartása

Mindezek alapján tudom ajánlani a céget mindenkinek aki
kevés gonddal szép munkát szeretne határidőre kapni.

Lehoztky Gyula háztulajdonos, Dunavarsány


Ajánlás alapján kaptam a Cég elérhetőségét, korábban már dolgoztak tőlünk nem messze. A Gerard Tetőfedők Csapata professzionálisan működik. Profi és egyben gyors felmérés, alapos árajánlat (rejtett költségek nincsenek) után kiváló munka, A felméréstől kezdve a munka befejezéséig mindig pontosan, minden határidőt tartva végezték el a munkát. Jól kommunikálnak és mindig elérhetők. Ajánlom a céget bárkinek aki Gerard kivitelezésben gondolkozik.

Szilágyi Balázs háztulajdonos és Családja, Eger


"A felméréstől kezdve, a kivitelezés végéig minden pontosan az előre megbeszéltek szerint történt."

Balatonfüredi házunkat újították Gererd tető rendszerrel. A felméréstől kezdve, a kivitelezés végéig minden pontosan az előre megbeszéltek szerint történt. Az ajánlatban szereplő árak megegyeztek a végső árral, a kivitelezés akkor kezdődött és akkor ért véget amiben megállapodtunk. Gyors munkavégzés, egy nap sem nem okozott csúszást. Nagyon jó és egyben szép lett az új tető. Tisza területet hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Gerard Tetőfedők Csapatát. Részünkről maximális az elégedettség.

Dr Nagy András háztulajdonos, Balatonfüred


"Internetes fórumon akadtam rá a Gerard Tetőre és többen a Gerard Tetőfedők Csapatát ajánlották."

A kapcsolatfelvétel után először telefonon majd pár napon belül a helyszínen személyesen is minden információval elláttak, Korrekt precíz, tételes átlátható árajánlatot kaptam, rövididőn belül . A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek és mindösszesen 7 nap alatt végeztek egy viszonylag felületű ház Gerard tetőfelújításával. A dolgozók gyorsak és udvariasak voltak, tiszta munkát hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom őket.

Szalai Boglárka háztulajdonos, Győr

Referenciáink képekben